Vokali

Click here to edit subtitle

Biografie

Het ensemble

Ons repertoire varieert in klassieke muziek, pop en jazz. We staan open voor nummers op aanvraag en willen op die manier net dat ietsje extra geven aan uw speciale gelegenheid.
Alles wordt live uitgevoerd wat zorgt voor een intiemere sfeer.
Om u te overtuigen hebben we enkele audiofragmenten online gezet.

Lisa Swerts - sopraan

Lisa is altijd al bezig geweest met muziek. De viool was de eerste liefde, haar hart viel uiteindelijk helemaal voor zang. Ze zong mee in klassieke concerten en trad op met de popgroep Sunbird die prijzen haalde op vi.be en ‘Leuven Draait’. Lisa studeerde af in zang bij Patricia Vanheukelom aan het stedelijk conservatorium van Leuven.

Karolien Moers - sopraan

Karolien startte haar muzikale carrière aan de muziekacademie in Landen, waar ze viool volgde bij Wilfried en Katrien Peeters en piano bij Bart Depraetere. Nadien behaalde ze haar masterdiploma in de Muziektherapie aan het Lemmensinstituut.

Momenteel werkt zij als muziektherapeut in Leuven. Daarnaast richtte ze als zelfstandig muziektherapeut het eerste Geheugenkoor voor personen met dementie in Vlaanderen op. In haar vrije tijd dirigeert ze het kinder-en jeugdkoor 'De Stepszangertjes' en studeerde klassieke zang bij Patricia Van Heukelom aan het stedelijk conservatorium van Leuven.